Anunțăm că Vineri, 31 mai, ora 23:59, închidem înscrierile online. După această dată înscrierile se pot face doar la secretariatul Conferinței, la parterul Palatului Culturii Iași, începând cu data de 5 iunie!

Taxe de participare

De la 1 aprilie 2019 si la Conferinta:
Membri AMLR – 250 lei
Non-membri AMLR – 300 lei
Rezidenti – 200 lei
Studenti* – 50 lei

*Taxa de participare pentru studenti asigura numai participarea la sesiuni, diploma de participare și coffee break-uri.

Platile se vor face in contul Asociatiei Romane de Medicina de Laborator, IBAN RO65BTRLRONCRT0406871001 (lei), CF 17383407 ,  Banca Transilvania, Divizia pentru Medici Tirgu-Mures (SWIFT code BTRLRO22).

PLATESTE ONLINE CU UN CARD VISA ORI MASTERCARD. CLICK AICI!

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. – 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dupa achitarea taxei de participare va rugam sa va inregistrati completand tabelul de mai jos si atasand dovada platii.